Een persoon die in de vergaderzaal wandelt van het kantoor van Castor Advocaten in Antwerpen

Relatie en Familie

Iedereen komt in zijn gezin of familie wel eens in aanraking met het familierecht, van geboorte, over samenwonen of huwen tot overlijden. U heeft op dat ogenblik nood aan een vertrouwenspersoon die u correct juridisch advies verleent en u bijstaat. Bij Castor Advocaten werken er bovendien 2 erkende jeugdadvocaten die bijstand kunnen verlenen aan minderjarigen.

Werken en Samenwerken

Of u nu werkgever, werknemer of een sociaal secretariaat bent, u bent aan het juiste adres voor advies en bijstand in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Wonen en Onroerend

Wordt u als koper, verkoper, eigenaar, huurder, verhuurder, mede-eigenaar, syndicus, … geconfronteerd met problemen of wenst u juridisch advies in te winnen? Wij zijn er voor u.

Ondernemen en Economie

Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers zich voor 100% willen concentreren op hun bedrijvigheid. Zo hoort het ook. Wij ontzorgen u als ondernemer op verschillende vlakken in het ondernemerschap.

Douane en Transport

Geschillen of problemen tussen onder meer rederijen, verzenders, douane, transporteurs en logistieke partners. Castor advocaten is gespecialiseerd in zee-en binnenvaartrecht, wegtransportrecht en transport per spoor of vliegtuig.

Uw situatie samen eens bespreken?

Een close-up van advocaat Natalie Van Dyck die aan een bureau zit met cliënten